Få en bättre översikt med hjälp av Freshservice ITOM Quick Start Guide

Ett av de områden där Freshservice kan erbjuda kraftfullare funktionalitet än flertalet andra ITSM-lösningar är IT Operations Management (ITOM). Om ni redan använder Freshservice idag så finns det inom detta område kraftfulla möjligheter att ta del av, och är ni inte redan Freshservicekund så kanske det är dags att ta sig en funderare?

Effektiv ITOM ger alla IT-drivna företag flera viktiga fördelar. Den kan hjälpa till att optimera leverans och maximera kvaliteten på verksamheten och IT-tjänsterna genom att förbättra processerna som driver detta arbete. ITOM kan även hjälpa IT-team att se över företagets IT-tillgångar samt att förutspå och förhindra oplanerade driftstörningar och snabbt lösa problem med minimal störning av verksamheten.

Freshservice hjälper dig att hantera dagliga uppgifter med några få klick och sparar dyrbar tid som du i stället kan lägga på viktigare saker. Ditt team behöver inte längre byta från en konsol till en annan, logga in på olika platser eller leta efter data från olika system när de utför sina arbetsuppgifter. Molnet innebär att du inte behöver oroa dig över webbhotell eller att servern ska krascha. Ta hand om IT-driften var du vill, bokstavligt talat!

Via formuläret nedan så kan ni ladda ner “Freshservice ITOM Quick Start Guide” och få en översiktlig introduktion till Freshservice ITOM. Självklart är ni även alltid välkomna att kontakta oss på Synerity för mer info om Freshservice.

Föregående
Föregående

Synerity och Workato inleder ett nytt partnerskap!

Nästa
Nästa

Freshworks senaste benchmark-rapport: Så omdefinierar generativ AI ITSM